TUTUSTU TIIMIIMME!

HDC Finlandin valmennuksesta vastaa huipputiimi ammattivalmentajia. HDC Finland myös kouluttaa omat valmentajansa yksilötaitojen huippuosaajiksi.

Sasu Hovi
Sasu HoviToimitusjohtaja, perustaja ja valmentaja
Entinen ammattimaalivahti. Kokemusta Suomen, Tsekin ja Slovakian pääsarjoista ja kaikissa mitaleilla. Oli kehittämässä Slovakian jääkiekkoliiton rakenneuudistusta. Valmentanut omilla kiekkoleireillä Suomessa ja Slovakiassa ja toiminut Turkin maajoukkueen valmentajana.
Joonas Heinonen
Joonas HeinonenValmentaja
Esittely tulossa
Pasi Kataja
Pasi KatajaValmentaja
Intohimo valmentamiseen on vienyt miehen mennessään. Valmentanut Ilveksen junioreita, josta todistuksena vuonna 2019 myönnetty Ilveksen Vuoden Valmentaja -palkinto. Samalla toiminut Pyynikin Pantterit Ry:ssä luistelu- ja pelivalmentajana.
Matti Mäkinen
Matti MäkinenValmentaja
Esittely tulossa
Jarkko Näppilä
Jarkko NäppiläValmentaja
Jarkko tunnetaan ylivoimaisesta fysiikastaan ja määrätietoisesta työnteosta. Ammattilaisuransa jälkeen Jarkko on kouluttanut itseään valmentajan uralle opiskelemalla Jyväskylän yliopistossa liikuntapedagogiikkaa, ravitsemustieteitä ja liikuntabiologiaa.
Jyrki Rantala
Jyrki RantalaValmentaja
Rantalalta löytyy pitkä kokemus sekä juniori- että miesten joukkueiden valmennuksesta päävalmentajana sekä taitovalmentajana. Hän on toiminut Leijonakiekkokoulun Hämeen alueen ohjaajakouluttajana ja -vastaavana. Jykke tuo tiimiimme erityisesti pedagogisen kulman valmentamiseen 20 vuoden kokemuksella.
Tero Koponen
Tero KoponenValmentaja
Esittely tulossa